Helppo virtuaaliesittely nopeasti

Virtuaaliesittely sopii markkinoinnin välineeksi kenelle hyvänsä, joka haluaa esimerkiksi houkutella kävijöitä toimitilaansa, esitellä asuntoja tai antaa yleisön tutustua näyttäviin tiloihin. Virtuaaliesittely voidaan tehdä niin sisä- kuin ulkotiloista vain mielikuvituksen ollessa mahdollisuuksien rajana.

Kokeile tässä virtuaaliesittelyn toimintoja tai hyppää lukemaan esittelyn toteutuksesta

Virtuaaliesittely on toisiinsa yhdistetyistä 360-kuvista koostuva esitys, jossa katsoja voi katsella joka suuntaan kääntämällä kuvakulmaa tietokoneellaan tai puhelimellaan.

Koska virtuaaliesittelyn muodostavat 360-kuvat on yhdistetty toisiinsa, voi katsoja liikkua kuvassa paikasta toiseen ja tutustua siten koko esiteltävään tilaan. Virtuaaliesittely toimii hyvin samaan tapaan kuin monille tuttu Googlen Street view-näkymä. 

Virtuaaliesittely voidaan tehdä mistä hyvänsä pienestä tai suuresta sisätilasta tai jopa laajoistakin ulkoalueista. Esimerkiksi dronen avulla 360-kuvia ottaen käytännössä vain taivas on rajana sille minkälaisia alueita virtuaaliesittelyn avulla voi esitellä. 

Virtuaaliesittelyyn voidaan viedä myös erilaisia lisätietoja esiteltävästä tilasta. Kuvaan voi merkitä pisteitä tiloista ja näistä pisteistä voi esimerkiksi lukea lisätietoja, avata lisää kuvia katseltavaksi, avata linkkejä verkkosivuille ynnämuuta.

Mutta mikä tekee juuri Propeller Helsingin virtuaaliesittelystä helpon ja nopean? Virtuaaliesittelyt koostuvat 360-kuvista, joita tuotamme ketterästi 360-kameran ja tarvittaessa dronen avulla. Usein virtuaaliesittelyjä ja ns. 3D-malleja sisätiloista tehdään kalliiden 3D-kameroiden avulla. Meidän tapamme on kevyempi: 360-kameroiden avulla esitysten tuotanto on helppoa ja nopeaa, mikä pitää myös tuotantokulut maltillisina.

Jos haluat suunnitella näyttävän ja helppokäyttöisen virtuaaliesittelyn tiloistasi lähetä viesti osoitteeseen julius@propellerhelsinki.fi tai soita 040 186 5278.

Katso myös ohesta tarkemmat tiedot ja esimerkkejä virtuaaliesittelyistä. 

Miten virtuaaliesittely tehdään

Prosessimme helpon ja nopean virtuaaliesittelyn tuotantoon sisältää pääpiirteissään seuraavat vaiheet:

Suunnittelu: käydään tilaajan kanssa läpi minkälainen esiteltävä tila on ja minkälaisia lisätietoja siitä halutaan kertoa ja näyttää esityksessä. Suunnitellaan kuvauspisteet ja sovitaan käytännön asiat kuvauksesta.

Kuvaus: Kuvataan 360-kuvat tilassa niin, että valmiissa esityksessä katsoja voi siirtyä paikasta toiseen loogisella tavalla niin, että hän voi katsella tiloja halutulla tavalla

Rakennustyö: Rakennamme esityksen käyttäen Kuula.co -palvelua. Jos tilaaja käyttää muuta virtuaaliesittelyjen rakentamiseen käytettyä työkalua esimerkiksi suoraan sivuston julkaisujärjestelmässä, sen käyttö sopii myös.

Valmis esitys ja yksittäisten 360-kuvien toimitus: Propeller Helsinki käyttää Kuula.co -palvelua virtuaaliesittelyjen rakentamiseen ja tallentamiseen. Sieltä ne voidaan linkittää tilaajan sivustolle. Autamme tarvittaessa tilaajaa myös oman Kuula-tilin perustamisessa, jolloin esitys voidaan rakentaa sinne.

Mihin virtuaaliesittely sopii

Virtuaaliesittely sopii melkeinpä minkä hyvänsä sisätilan esittelyyn – ja miksei myös ulkotilojen. Sisätilat kuvataan 360-kameralla, jonka laajakulmaisten linssien ansiosta kuvaan mahtuu hyvinkin pieni tila. Ulkotiloissa taas voidaan käyttää dronea, joka tallentaa laadukkaita ja tarkkoja 360-kuvia laajastakin alueesta. Dronen avulla kameran saa melkeinpä mihin vain maan ja taivaan välillä, joten esittelyissä voidaan näyttää alueita katsojalle todella yllättävistäkin kuvakulmista.

Virtuaaliesittely on omiaan markkinoinnin välineeksi. Sen avulla asiakas voi tutustua tiloihin monipuolisesti ennen käyntiä paikanpäällä. Se voi monissa tapauksissa vakuuttaa asiakkaan palvelun sisällöstä tai tilojen sopivuudesta juuri hänelle.

Minkälaisille yrityksille virtuaaliesittely sopii? Siinä oikeastaan vain mielikuvitus on rajana! Virtuaaliesittely voidaan tehdä vaikkapa tällaisista tiloista ja alueista:

  • Mikä hyvänsä liiketila
  • Kuntosalit
  • Ravintolat
  • Laskettelukeskukset
  • Asunnot, talot ja kesämökit
  • Toimistot
  • Urheilukentät, golfkentät, skeittiparkit, seikkailupuistot…
  • Autojen, veneiden, matkailuvaunujen yms. ajoneuvojen sisätilat

Paljonko virtuaaliesittely maksaa

Propeller Helsingin toteuttamana virtuaaliesittelyn suunnittelu ja tuotanto maksaa alk. 300 € + alv. (Yksittäiset, max muutaman huoneen liiketilat Pääkaupunkiseudulla. Suuremmista kokonaisuuksista teemme erillisen tarjouksen.)

Esimerkkejä virtuaaliesittelyistä

Haluatko toteuttaa virtuaaliesittelyn? Lähetä viesti osoitteeseen julius@propellerhelsinki.fi tai soita 040 186 5278. 

Propeller Helsinki

Julius JanssonPropeller Helsinki on vuonna 2022 perustettu osakeyhtiö. Yhtiön perustaja on Julius Jansson, digitaalisen markkinoinnin asiantuntija ja ilmakuvaaja, jolla on kokemusta ilmakuvauksista vuodesta 2018 alkaen.

Propeller tarjoaa ilmakuvauksia kustannustehokkaasti ja joustavasti erityisesti Helsingin seudulla.

Kokemusta on kuvauksista moneen tarpeeseen: markkinointikuviksi, arkkitehtien havainnekuvien pohjaksi, rakennusliikkeille, kiinteistönvälittäjille, mediaan ja yksityisten ihmisten omiin hankkeisiin. 

Katso referensseja ilmakuvista

Ota yhteyttä