Kuvauspalvelut

Valokuvaus, 360-kuvat ja videokuvaus markkinoinnin ja median tarpeisiin

Meillä on noin 5 vuoden kokemus ilmakuvauksista dronella. Takana on esimerkiksi pitkälti toistasataa ilmakuvausta rakennushankkeiden markkinointikuvien tuottamiseksi.

Ilmakuvauksia varten meillä on tarvittavat luvat ja kattava vastuuvakuutus. Tunnemme myös prosessit lupien hakemiseksi erityistapauksissa, eli silloin, kun kuvattava kohde on esimerkiksi lentoaseman läheisyydessä. 

Ilmakuvat sopivat hyvin esimerkiksi kiinteistöjen markkinointiin, uutiskuviksi, kiinteistönhuollon tarpeisiin, arkkitehdeille ja mainoskuviksi.

Maisema Pulkkilanharjulla – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

360-kuvat ja virtuaaliesittely

360-kuvat ovat omiaan monenlaisten alueiden ja tilojen esittelyyn. Niistä rakennetun virtuaaliesittelyn avulla voidaan antaa katsojan tutkia liiketiloja eri kulmista ja saada hyvä käsitys tiloista liikkumalla niissä aivan kuin street view-näkymässäkin.

Dronen ja 360-kameran avulla voidaan rakentaa näyttävä, mutta helposti toteutettava virtuaaliesittely myös laajoista ulkoalueista.

Kokeile “virtuaaliesittelyä” oheisessa 360 kuvassa. 

Asuntokuvat

Teemme myös asuntojen myyntikuvauksia. Tilaa laadukkaat myyntikuvat asunnon tai kiinteistön myynti-ilmoitusta varten vaikkapa yhdessä ilma- ja 360-kuvien kanssa. 

Suurin osa Propeller Helsingin tuottamista kuvista otetaan asuntojen ja kiinteistöjen markkinointia varten. Tunnemme alan vaatimukset ja käytännöt hyvin. 

Valmiita kuvituskuvia kuvapankeissa

Propeller Helsingin Julius Janssonin kuvia on myynnissä useassa kuvapankissa, esimerkiksi Lehtikuvalla ja Alamy.comissa. Kuvien aiheina on esimerkiksi luonto, Itämeren alueen maisemat ja Helsingin maamerkit. Ne sopivat hyvin esimerkiksi uutisten ja artikkeleiden kuvituskuviksi.

Suuri kuvituskuvien arkisto löytyy Alamy-kuvapankissta

Katso referenssejä

Ota yhteyttä, kun tarvitset kuvia!

Soita 040 186 5278 tai lähetä viesti julius.jansson@propellerhelsinki.fi