Tilaa myyvät kuvat edullisesti ja joustavasti

Tilakuvat, ilmakuvat ja 360-kuvat kiinteistöistä, liiketiloista ja asunnoista

Selkeät, näyttävät ja myyvät kuvat kiinteistösi ulko- ja sisäpuolelta ovat ensiarvoisen tärkeitä tänä päivänä.

Olkoon tarkoitus myydä tai vuokrata liiketiloja, toimistotiloja tai asuntoja myyntikuvien paketista on hyvä löytyä laadukkaat sisätilakuvat, ilmakuvat kiinteistöstä ja sen ympäristöstä sekä 360-kuvista koostettu virtuaaliesittely. Nämä kaikki saat meiltä edullisesti ja joustavasti.

Lue tältä sivulta miten kuvaukset tehdään, mitä saat ja referenssejä aiemmista toteutuksista.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Marjut Uusmäe
Tuottaja
040 680 7717
marjut@propellerhelsinki.fi

Julius Jansson
Suunnittelija, kuvaaja
040 186 5278
julius@propellerhelsinki.fi

 

Ota yhteyttä

Tilakuvat

Laadukkaat ja selkeät kuvat sisätiloista. Näitä kuvia voit käyttää huoletta myynti- ja vuokrailmoituksissa, verkkosivustollasi tai sosiaalisessa mediassa. Kuvaus sisältää kuvat kiinteistösi tai toimitilasi kaikista olennaisista tiloista, eri kulmista otettuna niin, että katsoja hahmottaa hyvin minkälainen tila on kyseessä.

Koska tilat ovat hyvin erilaisia kuvaukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Mutta esim. yhden 3-4 -huoneen asunnon tai pienehkön liiketilan kuvaus maksaa 150 € + alv. 

Ilmakuvat

Laadukkaat ilmakuvat kuuluvat olennaisena osana jokaisen kiinteistön, huoneiston ja liiketilan myyntipakettiin! Dronella otettu ilmakuva näyttää rakennuksen, tontin ja laajemman ympäristön selkeästi sellaisena kuin se on. Ilmakuvaa voi käyttä esimerkiksi havainnollistamaan miten lähellä palveluja ja muutenkin hyvällä paikalla kiinteistö on. 

Yksittäinen ilmakuvaus maksaa 150 € + alv, mutta osana kokonaisuutta tehtävästä kuvauksesta teemme kilpailukykyisen “pakettitarjouksen”. 

Lue lisää ilmakuvauksista tältä sivulta. 

360-kuvat

Suosittelemme yksinkertaista ja joustavasti toteutettavaa, 360-kuvista koostuvaa virtuaaliesittelyä. Virtuaaliesittelyssä katsoja voi liikkua 360-kuvasta toiseen ja saada hyvän käsityksen tiloista. 

Kokeile oheista 360-kuvaa tässä tai tutustu tarkemmin virtuaaliesittelyihin tällä sivulla.

Miksi kuvaus kannattaa tilata suoraan meiltä

  • Olemme joustavia ja nopeita. Kuvaukset voidaan järjestää tarpeen mukaan kauniissa aamu- tai iltavalaistuksessa ja usein kuvaukset järjestyvät hyvinkin nopeasti. (Ilmakuvauksissa säävaraus.)

  • Tunnemme rakennus- ja kiinteistöalan tarpeet. Teemme moneen tarpeeseen kelpaavaa kuvaa: myynti- ja markkinointikuviksi, havainnekuvien pohjiksi jne. Suunnitellaan yhdessä hyvä toteutus!

  • Asioimme sujuvasti suoraan esimerkiksi niin mainostoimistosi kuin myös työmaan väen kanssa.

  • Saat kaiken kuvamateriaalin vapaaseen käyttöön jatkojalostettavaksi juuri haluamallasi tavalla.

  • Ymmärrämme markkinointia ja viestintää, sillä digitaalinen markkinointi on toinen osaamisalueemme ja takana on useita kiinteistö- ja rakennusalan digikampanjoita.
Profiilikuva-Propeller

Propeller Helsinki

Propeller Helsinki on vuonna 2022 perustettu osakeyhtiö. Yhtiön perustaja on Julius Jansson, digitaalisen markkinoinnin asiantuntija ja kuvaaja, jolla on usean vuoden ja satojen kuvauskeikkojen kokemus rakennus- ja kiinteistöalan kuvauksista. Digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana Julius on toiminut yli 12 vuoden ajan. 

Kuvauksia rakennus- ja kiinteistöalalle on toteutettu moneen tarpeeseen: markkinointikuviksi, arkkitehtien havainnekuvien pohjaksi, rakennusliikkeille, kiinteistönvälittäjille, mediaan ja yksityisten kiinteistönomistajien omiin hankkeisiin. 

Näytekuvia

Asuintalo Niittyhuippu Espoossa – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki
Asuinalue Espoossa – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Ota yhteyttä

Palvelun tarjoaa

Propeller Helsinki / Business Casual Oy
Y-tunnus: 3267387-5

Tietosuojaseloste