Ilmakuvaukset mainostoimistoille

Tilaa edullinen ja joustava ilmakuvaus osaksi tuotantoa

Hyvää laatua ja näyttäviä kuvakulmia

Ilmakuvan käyttö tuo huomiota herättäviä kuvakulmia mainostuotantoihin. Dronella pääsee kuvaamaan helposti tavalla, mikä ei muuten onnistuisi tai olisi hyvin vaivalloista ja aikaavievää. Dronen avulla kamera lentää sinne, minne täytyy. 

Ota yhteyttä niin suunnitellaan tuotantoosi sopivat ilmakuvat tai videot. Materiaali voidaan kuvata suunnitelman mukaan itsenäisesti tai saatte kuvaajan paikalle samaan aikaan muun kuvausryhmän kanssa. 

Kuvauskeikat pääkaupunkiseudun ulkopuolelle onnistuvat myös. 

Ota yhteyttä: julius@propellerhelsinki.fi tai 040 186 5278 

Ilmakuva saaristosta – Ilmakuvaukset alk. 150 €

Näin homma toimii

  • Kerro mahdollisimman kattava briiffi siihen, minkälaista materiaalia tarvitaan. Saat paluupostina tarkentavia kysymyksiä – ja vastausten perusteella teen varsinaisen tarjouksen työstä.

  • Sovitaan kuvaanko materiaalin itsenäisesti suunnitelman mukaan, vai osallistunko kuvauksiin tiettyyn aikaan. (Vahvistetaan mielellään vähintään 2 viikkoa etukäteen.)

  • Itsenäisesti kuvattavassa materiaalissa kustannus jopa vain 150 € / kuvauskeikka. (Mikäli kuvaus toteutettavissa helposti yhdellä kuvauskerralla.)

  • Käyttämämme drone kuvaa 20MP RAW-kuvia ja 5k videokuvaa. 
Maisema Nuuksiossa – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Hyvä tietää ilmakuvauksista

  • Kuvaukset aina säävarauksella: sade tai kova tuuli estävät dronen lennätyksen (Ei hätää, sovitaan silloin vain uusi aika..) 

  • Meillä on tarvittavat luvat dronen lennätykseen myös kaupunkialueilla ja jos kohteessa kuvaamiseen tarvitaan erityinen lupa esim. lennonjohdosta se haetaan.

Maisema Pulkkilanharjulla – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Propeller Helsinki

Julius JanssonPropeller Helsinki on vuonna 2022 perustettu osakeyhtiö. Yhtiön perustaja on Julius Jansson, digitaalisen markkinoinnin asiantuntija ja ilmakuvaaja, jolla on kokemusta ilmakuvauksista vuodesta 2018 alkaen.

Propeller tarjoaa ilmakuvauksia kustannustehokkaasti ja joustavasti erityisesti Helsingin seudulla.

Kokemusta on kuvauksista moneen tarpeeseen: markkinointikuviksi, arkkitehtien havainnekuvien pohjaksi, rakennusliikkeille, kiinteistönvälittäjille, mediaan ja yksityisten ihmisten omiin hankkeisiin. 

Tallink Megastar -laiva Helsingissä – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Katso lisää referenssejä

Ota yhteyttä