Ilmakuvaukset yrityksille

Näyttävistä ilmakuvista on hyötyä lähes joka yritykselle

Kuvaukset alk. 150 €

Ilmakuva kertoo enemmän kuin tuhat tavallista kuvaa! Näyttävä ilmakuva sopii hyvin lähes jokaiselle yritykselle.

Ilmakuvilla voit esitellä toimipaikkasi ympäristöineen kokonaisuudessaan ja informatiivisesti. Voit myös kuvauttaa vaikka yrityksen ajoneuvot ja koneet toiminnassa. Yrityksesi markkinointi- ja referenssikuviinkin ilmakuva on mainio työkalu. 

Kuvaan kaikki kohteet pääkaupunkiseudulla kiinteään 150 € + alv hintaan. 

Saat tarvittaessa kaupanpäälle myös pari (editoimatonta) videoklippiä, joissa esimerkiksi kierretään kohdetta tai lennetään sen yli. 

Kuvauskeikat pääkaupunkiseudun ulkopuolelle onnistuvat myös. Niistä saat erillisen tarjouksen, kuten myös laajemmista kuvausurakoista.

Ota yhteyttä: julius@propellerhelsinki.fi tai 040 186 5278 

Tallink Megastar -laiva Helsingissä – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Näin homma toimii

  • Kerro missä kuvataan, minkälaiseen käyttöön kuvat tulevat ja minkälaisia kuvia toivot

  • Lähetä mielellään karttakuva, johon on merkitty kuvattava kohde (jos kuvattava kohde on esim. kiinteistö tai tietty paikka.) 

  • Ilmakuvaus suoritetaan yhdessä sovitun aikataulun mukaan. Usein kuvaus voidaan toteuttaa täysin itsenäisesti, eikä se vaadi tilaajan läsnäoloa (esim. jos kuvattava kohde on kiinteistö tai tontti)

  • Lähetän valmiit kuvat sähköpostiisi WeTransfer-palvelun kautta vuorokauden sisällä kuvauksesta (useimmiten nopeamminkin) 
Hietalahden telakka Helsingissä – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Hyvä tietää ilmakuvauksista

  • Kuvaukset aina säävarauksella: sade tai kova tuuli estävät dronen lennätyksen (Ei hätää, sovitaan silloin vain uusi aika..) 

  • Meillä on tarvittavat luvat dronen lennätykseen myös kaupunkialueilla ja jos kohteessa kuvaamiseen tarvitaan erityinen lupa esim. lennonjohdosta se haetaan.

Rakennustyömaa Helsingissä – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Propeller Helsinki

Julius JanssonPropeller Helsinki on vuonna 2022 perustettu osakeyhtiö. Yhtiön perustaja on Julius Jansson, digitaalisen markkinoinnin asiantuntija ja ilmakuvaaja, jolla on kokemusta ilmakuvauksista vuodesta 2018 alkaen.

Propeller tarjoaa ilmakuvauksia kustannustehokkaasti ja joustavasti erityisesti Helsingin seudulla.

Kokemusta on kuvauksista moneen tarpeeseen: markkinointikuviksi, arkkitehtien havainnekuvien pohjaksi, rakennusliikkeille, kiinteistönvälittäjille, mediaan ja yksityisten ihmisten omiin hankkeisiin. 

Katso lisää referenssejä

Ota yhteyttä