Ilmakuvaukset kaikille

Tilaa näyttävät ilmakuvat vaikka muistoksi

Kuvaukset alk. 175 €

Haluaisitko näyttävät ilmakuvat talostasi, mökistäsi tai vaikka itsestäsi nauttimassa vauhdin hurmasta tai hyvästä purjehduskelistä veneelläsi? Ilmakuvat sopivat moneen käyttöön, kenelle hyvänsä! 

Moni yksityinen on tilannut ilmakuvat esimerkiksi talonsa myynti-ilmoitusta varten, rakennusprojektin suunnitelmien tueksi tai vaikkapa pihan viherrakentamisen suunnittelua varten. Mikä hyvänsä projektisi onkin, jos tuntuu siltä että ilmakuvista voi olla hyötyä ota yhteyttä.

Saat tarvittaessa kaupanpäälle myös pari (editoimatonta) videoklippiä, joissa esimerkiksi kierretään kohdetta tai lennetään sen yli. 

Kuvauskeikat pääkaupunkiseudun ulkopuolelle onnistuvat myös. Niistä saat erillisen tarjouksen.

Ota yhteyttä: julius@propellerhelsinki.fi tai 040 186 5278 

Maisema Pulkkilanharjulla – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Näin homma toimii

  • Kerro mitä kuvataan ja missä. Kuvaile ideaasi: minkälaiset kuvat haluat, mihin käyttöön ne tulevat ja onko sinulla kenties tarkempi visio siitä minkälaisia niiden tulee olla?

  • Lähetä mielellään karttakuva, johon on merkitty kuvattavan kohteen sijainti, erityisesti jos se on kiinteistö, tontti tai muu kiinteä kohde.

  • Sovitaan kuvauksen toteuttamisen aikataulusta ja yksityiskohdista. Jos kuvattava kohde on vaikka talo tai muu kiinteä kohde se voidaan kuvata myös itsenäisesti ilman tilaajan läsnäoloa.

  • Lähetän valmiit kuvat sähköpostiisi WeTransfer-palvelun kautta vuorokauden sisällä kuvauksesta (useimmiten nopeamminkin) 
Maisema Nuuksiossa – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Hyvä tietää ilmakuvauksista

  • Kuvaukset aina säävarauksella: sade tai kova tuuli estävät dronen lennätyksen (Ei hätää, sovitaan silloin vain uusi aika..) 

  • Meillä on tarvittavat luvat dronen lennätykseen myös kaupunkialueilla ja jos kohteessa kuvaamiseen tarvitaan erityinen lupa esim. lennonjohdosta se haetaan.

Maisema saaristossa – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Propeller Helsinki

Julius JanssonPropeller Helsinki on vuonna 2022 perustettu osakeyhtiö. Yhtiön perustaja on Julius Jansson, digitaalisen markkinoinnin asiantuntija ja ilmakuvaaja, jolla on kokemusta ilmakuvauksista vuodesta 2018 alkaen.

Propeller tarjoaa ilmakuvauksia kustannustehokkaasti ja joustavasti erityisesti Helsingin seudulla.

Kokemusta on kuvauksista moneen tarpeeseen: markkinointikuviksi, arkkitehtien havainnekuvien pohjaksi, rakennusliikkeille, kiinteistönvälittäjille, mediaan ja yksityisten ihmisten omiin hankkeisiin. 

Siirtolapuutarha Helsingissä – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Katso lisää referenssejä

Ota yhteyttä