Ilmakuvaukset rakennusliikkeille

Tilaa näyttävät ilmakuvat vauhdittamaan myyntiä

Alkaen 150 € per kohde

Kuvaan kaikki rakennuskohteet pääkaupunkiseudulla kiinteään 150 € + alv hintaan. Yhdeltä kuvauskeikalta saat nipun laadukkaita ilmakuvia, jotka esittelevät tontin, rakennuksen ja koko sen ympäristön sekä asuinalueen monipuolisesti ja informatiivisesti eri kuvakulmista. Myös videokuvaus onnistuu.

Myös 360-kuvat ja virtuaaliesittelyt onnistuvat. Jos kuvattavana on isompi kokonaisuus, ota yhteyttä niin suunnitellaan kuvaukset täsmälleen tarpeidesi mukaan.

Ilmakuvat ovat omiaan esittelemään valmistuneen rakennushankkeen näyttävästi ja informatiivisesti.

Ilmakuva kuuluu ehdottomasti rakennushankkeen markkinointipalettiin! 

Ilmakuvat kannattaa ottaa jo tyhjästä tontista ja mallintaa niihin rakennuksen havainnekuva sen todelliseen ympäristöön. 

Kuvauskeikat pääkaupunkiseudun ulkopuolelle onnistuvat myös. Niistä saat erillisen tarjouksen.

Ota yhteyttä: julius@propellerhelsinki.fi tai 040 186 5278 

Redin tornitalot Helsingissä – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Näin homma toimii

  • Ota yhteyttä ja kerro perustieot kohteesta, minkälaiseen käyttöön kuvat tulevat ja mahdolliset muut toiveet. Suunnitellaan kuvaukset vastaamaan näitä tarpeita.

  • Suunnittelun puitteissa sovimme mm. kuvausajan, minkälaisella säällä kuvataan ja minkälaisessa valaistuksessa. 

  • Jos tarkoitus on kuvata tyhjä tontti havainnekuvia varten lähetä kartta / kaaviokuva tms. josta käy ilmi rakennuksen sijoittuminen tontille.

  • Jos tontilla on aktiivinen työmaa, lähetä työmaapäällikön yhteystiedot kuvauksesta sopimista varten. (Mikäli tarvitaan kuvia, joita ei voi ottaa täysin tontin ulkopuolelta.)

  • Lähetän valmiit kuvat sähköpostiisi WeTransfer-palvelun kautta vuorokauden sisällä kuvauksesta. 
Kalasataman alue ilmakuvassa – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Hyvä tietää ilmakuvauksista

  • Kuvaukset aina säävarauksella: sade tai kova tuuli estävät dronen lennätyksen (Ei hätää, sovitaan silloin vain uusi aika..) 

  • Meillä on tarvittavat luvat dronen lennätykseen myös kaupunkialueilla ja jos kohteessa kuvaamiseen tarvitaan erityinen lupa esim. lennonjohdosta se haetaan.

Asuinalue Espoossa – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Propeller Helsinki

Julius JanssonPropeller Helsinki on vuonna 2022 perustettu osakeyhtiö. Yhtiön perustaja on Julius Jansson, digitaalisen markkinoinnin asiantuntija ja ilmakuvaaja, jolla on kokemusta ilmakuvauksista vuodesta 2018 alkaen.

Propeller tarjoaa ilmakuvauksia kustannustehokkaasti ja joustavasti erityisesti Helsingin seudulla.

Kokemusta on kuvauksista moneen tarpeeseen: markkinointikuviksi, arkkitehtien havainnekuvien pohjaksi, rakennusliikkeille, kiinteistönvälittäjille, mediaan ja yksityisten ihmisten omiin hankkeisiin. 

Rakennustyömaa Helsingissä – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Ilmakuvat myös 360-kuvina! 360-kuva sopii niin sisätilojen kuin myös laajojenkin ulkoalueiden ns. virtuaaliesittelyyn. Kokeile kevyttä ilmakuva-virtuaaliesittelyä!

Katso lisää referenssejä

Ota yhteyttä