Ilmakuvat arkkitehdeille

Tilaa ilmakuvat havainnekuvia tai referenssejä varten

Monipuoliset kuvat nopeasti ja edullisesti

Kuvaan yksittäiset kohteet pääkaupunkiseudulla kiinteään 150 € + alv hintaan. Yhdeltä kuvauskeikalta saat nipun laadukkaita ilmakuvia, jotka esittelevät rakennuksen ja sen ympäristön selkeästi ja informatiivisesti.

Ilmakuvat sopivat mainiosti esimerkiksi havainnekuvien pohjaksi. Arkkitehtitoimistot ovat käyttäneet ilmakuviamme myös esimerksi kilpailutöiden suunnitelmien materiaalina.

Kuvauskeikat pääkaupunkiseudun ulkopuolelle onnistuvat myös. Niistä saat erillisen tarjouksen.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan ja kuvataan projektiisi tarkoituksenmukaiset ilmakuvat!

julius@propellerhelsinki.fi tai 040 186 5278 

Entinen Koneen pääkonttori Munkkiniemessä – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Näin homma toimii

  • Kerro kohteen sijainti ja toivomasi aikataulu kuvaukselle. Yleensä käyn kuvaamassa kohteet itsenäisesti sovitun aikataulun mukaan.

  • Lähetä tarkemmat ohjeet siitä, minkälaiset kuvat haluat. Ohje voi olla esim. Google Earth-kuvakaappaus, jossa kamera on aseteltu samaan kohtaan mistä ilmakuvakin halutaan otettavan.

  • Kun kuvataan ilmakuvia havainnekuvien pohjiksi suunnitelma, josta käy ilmi rakennuksen sijainti tontilla on hyödyllinen apu.

  • Lähetän valmiit kuvat sähköpostiisi WeTransfer-palvelun kautta vuorokauden sisällä kuvauksesta.
Kalasataman alue ilmakuvassa – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Hyvä tietää ilmakuvauksista

  • Kuvaukset aina säävarauksella: sade tai kova tuuli estävät dronen lennätyksen (Ei hätää, sovitaan silloin vain uusi aika..) 

  • Meillä on tarvittavat luvat dronen lennätykseen myös kaupunkialueilla ja jos kohteessa kuvaamiseen tarvitaan erityinen lupa esim. lennonjohdosta se haetaan.

Asuintalo Niittyhuippu Espoossa – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Propeller Helsinki

Julius JanssonPropeller Helsinki on vuonna 2022 perustettu osakeyhtiö. Yhtiön perustaja on Julius Jansson, digitaalisen markkinoinnin asiantuntija ja ilmakuvaaja, jolla on kokemusta ilmakuvauksista vuodesta 2018 alkaen.

Propeller tarjoaa ilmakuvauksia kustannustehokkaasti ja joustavasti erityisesti Helsingin seudulla.

Kokemusta on kuvauksista moneen tarpeeseen: markkinointikuviksi, arkkitehtien havainnekuvien pohjaksi, rakennusliikkeille, kiinteistönvälittäjille, mediaan ja yksityisten ihmisten omiin hankkeisiin. 

Kauppakeskus Tripla – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Katso lisää referenssejä

Ota yhteyttä