Ilmakuvat kiinteistönvälittäjille

Tilaa näyttävät ilmakuvat vauhdittamaan myyntiä

150 € + alv per kohde

Kuvaan kaikki kohteet pääkaupunkiseudulla kiinteään 150 € + alv hintaan. Yhdeltä kuvauskeikalta saat nipun laadukkaita ilmakuvia, jotka esittelevät rakennuksen, sen ympäristön ja asuinalueen monipuolisesti ja informatiivisesti eri kuvakulmista.

Saat tarvittaessa kaupanpäälle myös pari (editoimatonta) videoklippiä, joissa esimerkiksi kierretään kohdetta tai lennetään sen yli. 

Kuvauskeikat pääkaupunkiseudun ulkopuolelle onnistuvat myös. Niistä saat erillisen tarjouksen.

Ota yhteyttä: julius@propellerhelsinki.fi tai 040 186 5278 

Entinen Koneen pääkonttori Munkkiniemessä – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Näin homma toimii

  • Kerro kohteen osoite ja toivomasi aikataulu kuvaukselle. Yleensä käyn kuvaamassa kohteet itsenäisesti sovitun aikataulun mukaan.

  • Lähetä mielellään karttakuva, johon on merkitty missä kohtaa rakennusta asunto sijaitsee (jos kerros- tai rivitalo).

  • Jos haluat, voin lisätä kuviin välitysliikkeesi brändin mukaisen ns. osoittimen näyttämään missä kohtaa maisemaa kohde sijaitsee.

  • Lähetän valmiit kuvat sähköpostiisi WeTransfer-palvelun kautta vuorokauden sisällä kuvauksesta (useimmiten nopeamminkin) 
Tillinmäen asuinalue Espoossa – Ilmakuvat alk. 150 €

Hyvä tietää ilmakuvauksista

  • Kuvaukset aina säävarauksella: sade tai kova tuuli estävät dronen lennätyksen (Ei hätää, sovitaan silloin vain uusi aika..) 

  • Meillä on tarvittavat luvat dronen lennätykseen myös kaupunkialueilla ja jos kohteessa kuvaamiseen tarvitaan erityinen lupa esim. lennonjohdosta se haetaan.

Asuintaloja Vallilassa Helsingissä – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Propeller Helsinki

Julius JanssonPropeller Helsinki on vuonna 2022 perustettu osakeyhtiö. Yhtiön perustaja on Julius Jansson, digitaalisen markkinoinnin asiantuntija ja ilmakuvaaja, jolla on kokemusta ilmakuvauksista vuodesta 2018 alkaen.

Propeller tarjoaa ilmakuvauksia kustannustehokkaasti ja joustavasti erityisesti Helsingin seudulla.

Kokemusta on kuvauksista moneen tarpeeseen: markkinointikuviksi, arkkitehtien havainnekuvien pohjaksi, rakennusliikkeille, kiinteistönvälittäjille, mediaan ja yksityisten ihmisten omiin hankkeisiin. 

Ilmakuva Meilahdesta – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Katso lisää referenssejä

Ota yhteyttä