Tehokas Google Ads -koulutus kokeneelta osaajalta

Käytätkö työssäsi Google Adsia ja haluaisit oppia siitä lisää? Vai onko Google-mainonta sinulle uusi asia ja haluat heti alkuun tehokkaan tietopaketin ja tukea oppimiseen? Haluatko päivittää osaamistasi vastaamaan nykypäivän vaatimuksia?

Ota yhteyttä

Sovitaan aika Google Ads -koulutuksellesi

Google Ads pysyy vuodesta toiseen yhtenä markkinoijan työkalupakin tärkeimmistä työkaluista. Se kuitenkin kehittyy ja muuttuu jatkuvasti. Tilaa siis pätevä ja tehokas Google Ads-koulutus, jossa käydään läpi Google-mainonnan nykyiset ominaisuudet ja toimintaperiaatteet.

Koulutuksen jälkeen tunnet Google-mainonnan toimintaperiaatteet hyvin, tiedät miten sen tärkeimmät ominaisuudet toimivat ja osaat hyödyntää sitä omalla toimialallasi. Lisäksi tiedät miten voit oppia lisää oman työsi ohessa.

Kouluttajana kokenut Google Ads-asiantuntija Julius Jansson, jolla on n. 15 vuoden kokemus digimarkkinoinnista suurelle joukolle eri toimialojen yrityksiä. Julius on pitänyt useita koulutuksia, joista osallistujat ovat saaneet mukaansa intoa, tietoa ja uutta näkemystä työhönsä.

Kenelle tämä koulutus sopii?

  • Kaikille työssään Google Adsia käyttävälle (pl. erityisen kokeneet asiantuntijat) 

    Tyypillisesti tämänkaltaista koulutusta hankkii yrityksen inhouse-markkinointitiimin jäsen tai koko yrityksen markkinoinnista vastaava henkilö, joka hoitaa itse lähes kaikkia markkinoinnin tehtäviä.

  • E-commerce Managereille, jotka tekevät myös hakusanamainontaa verkkokaupan hallinnoinnin ohella

  • Markkinointipäättäjille, jotka haluavat ymmärtää aiheen mahdollisimman hyvin digimarkkinoinnin ostamista, johtamista tai rekrytointia varten

  • Yrittäjille, jotka tekevät itse myös yrityksensä markkinoinnin 

Hinta, kesto ja järjestelyt

Koulutuksen hinta yhdelle henkilölle on 500 € + alv. Voit ostaa koulutuksen itsellesi tai yrityksesi yksittäiselle työntekijälle.

  • Koulutus pidetään etänä Google Meetin kautta 

  • Koulutus pidetään erikseen sovittuna ajankohtana. Aika joustaa kalenterisi mukaan ja on täysin yksilöllisesti sovittavissa. 

  • Ryhmille: Pyydä tarjous koulutuksesta suuremmille ryhmille. Koulutus voidaan pitää joko etänä Google Meetissä tai yrityksesi tiloissa tilaajalle parhaiten sopivana aikana.


Koulutuksen kesto on 6 tuntia. 

Palvelun tarjoaa

Propeller Helsinki / Business Casual Oy
Y-tunnus: 3267387-5

Tietosuojaseloste