Näyttävät 360-kuvat ilmasta ja maanpinnalta

360-kuva on hyvä keino esitellä ympäristöä niin ulko- kuin sisätiloissa. Kuvat voidaan ottaa joustavasti joko dronella tai erillisellä 360-kameralla. Kuvista on helppo rakentaa myös katsojalle helppokäyttöisiä virtuaaliesittelyjä.
360-kuvat 150 € per kohde (ilmakuvat) tai alk. 300 € per tila (sisätilat ja laajemmat kokonaisuudet)

Tilaa 360-kuvat esimerkiksi liiketilan, kiinteistön tai vaikka laajan ulkoalueen esittelyä varten. 360-kuvista voimme tarvittaessa rakentaa Kuula.co-palvelun avulla helposti käytettävän ja yleisölle havainnollistavan virtuaaliesittelyn, joka voidaan lisätä helposti mille hyvänsä verkkosivustolle. (Kokeile vaikka 360-kuvia tällä sivulla.) 

Dronen ja 360-kameran avulla 360-kuvat ja tarvittaessa myös niistä rakennetut virtuaaliesittelyt onnistuvat vaikkapa seuraavanlaisista kohteista:

  • Pienet ja suuret liiketilat
  • Tuotantolaitokset
  • Golfkentät
  • Laskettelukeskukset
  • Kaikenkokoiset asuintalot
  • Huoneistot
  • Kuntosalit
  • Urheilukentät ja harrastuspaikat
 

Hinnoittelusta

Yksittäiset 360-ilmakuvaukset yhdestä kohteesta 150 €. Sisätilojen 360-kuvaukset alk. 300 €. (Hintaan lisätään alv.) Näillä hinnoilla saat 360-kuvat kohteesta vapaaseen käyttöön. 

Jos haluat suunnitella 360-kuvaukset yhdessä tarkoituksenmukaisen lopputuloksen varmistamiseksi tai haluat valmiin virtuaaliesittelyn avaimet käteen, ota yhteyttä ja kerro kuvattavasta kohteesta tarkemmin. Saat työstä erillisen tarjouksen. 

Hinnat sisältävät matkat Pääkaupunkiseudulla. Kuvauksista ko. alueen ulkopuolelle erillinen tarjous. 

Ota yhteyttä: julius@propellerhelsinki.fi tai 040 186 5278 

Kokeile 360-kuvia klikkaamalla niitä ja kääntämällä näkymää eri suuntiin.

Hyvä tietää ilmakuvauksista

  • Kuvaukset aina säävarauksella: sade tai kova tuuli estävät dronen lennätyksen. Sovitaan kuvauksille tarkoituksenmukaiset “sääminimit” ja järjestetään kuvaukset sopivalla hetkellä. 

  • Meillä on tarvittavat luvat dronen lennätykseen myös kaupunkialueilla ja jos kohteessa kuvaamiseen tarvitaan erityinen lupa esim. lennonjohdosta se haetaan – tunnemme lupaprosessit hyvin. 

Propeller Helsinki

Julius JanssonPropeller Helsinki on vuonna 2022 perustettu osakeyhtiö. Yhtiön perustaja on Julius Jansson, digitaalisen markkinoinnin asiantuntija ja ilmakuvaaja, jolla on kokemusta ilmakuvauksista vuodesta 2018 alkaen.

Propeller tarjoaa ilmakuvauksia kustannustehokkaasti ja joustavasti erityisesti Helsingin seudulla.

Kokemusta on kuvauksista moneen tarpeeseen: markkinointikuviksi, arkkitehtien havainnekuvien pohjaksi, rakennusliikkeille, kiinteistönvälittäjille, mediaan ja yksityisten ihmisten omiin hankkeisiin. 

Rakennustyömaa Helsingissä – Ilmakuvaukset alk. 150 € – Propeller Helsinki

Katso referensseja ilmakuvista

Ota yhteyttä